cropped-fav-icon-05.pngToata viata noastra, facem actiuni in mod repetat si dobandim astfel obiceiuri noi.

Cand invatam pentru prima data sa manancam cu lingura, sa mergem cu bicicleta, sau sa jucam tenis tot ce facem este sa repetam de foarte multe ori in mod constient aceleasi miscari pana ajungem la stadiul de automatism si ne formam astfel deprinderile.

In fiecare zi repetam constient sau inconstient miscari, modele de gandire, comportamente si modalitati de a interactiona cu altii  si devenim astfel buni la aceste lucruri. Din pacate insa de multe ori ne formam obiceiuri care mai degraba ne incurca decat ne ajuta.

Proiectul ObiceiurideSucces.ro s-a nascut din dorinta de a ajtuta cat mai multi oameni sa constientizeze importanta obiceiurilor in viata lor. Sa constientizeze ca Succesul nu este nimic alceva decat rezultatul actiunilor pe care le facem zi de zi in mod repetat, adica rezultatul Obiceiurilor noastre.

Ce o sa gasesti in comunitate?

  1. Multa informatii de calitate despre tot ce este legat de obiceiuri.
  2. Oameni hotarati, care stiu ce-si doresc de la viata si actioneaza in directia dorita.
  3. Sustinere reciproca pentru eliminarea obiceiurilor rele si pentru a formarea obiceiurilor bune.
  4. Provocari de tip #30DaysChallenge care sa te motiveze sa faci anumite schimbari in viata ta
  5. Raspunsuri la orice intrebari legate de obiceiuri
  

Andrei Agafita

Sunt Fondatorul ObiceiurideSucces.ro. Urmaresc sa-mi extind limitele personale in toate domeniile vietii prin dezvoltare si evolutie continua. Sunt foarte preocupat de instalarea obiceiurilor bune si eliminarea obiceiurilor proaste. Sunt pasionat de vanzari, public speaking si alergat pe distante lungi.

Valoarea ta este determinata de ceea ce ramane dupa ce scazi obiceiurile proaste din cele bune.Benjamin Franklin